Tiba-tiba.. Dengan serta merta dan secara tiba-tiba lagi..Huish...

By Aisyah Rahim at Monday, December 21, 2009
Salam semua. Wah nampaknya dah lama saya tak update pulak. Rindu rasanya dengan blog kesayangan saya ni. Eceh. Hehe.

Sebenarnya... Sebenarnya kan... Saya rindu masakan mama saya. alaupun mihun gorengnya. Sangat menambat hati saya. Rasanya tak boleh lupa setiap masakannya. Hehe. Sedap.

Errmmm.. hari ni saya dah sampai di UKM. Dah dapat bilik baru. Tapi nantilah saya cerita dengan lebih lanjut. Sekarang tak ada masa sangat nak cerita. Hehe. Panjang ceritanya.  Tapi nanti saya ceritakan okay. Tapi kalau saya lupa, ingatkan ye.

Mengantuknya. Jam dah pukul 12.30 pagi. Esok tak ada kelas lgi. Maybe outing to find something for my new room.

Adoi kelas dah nak start. Presentation LI (Latihan Industri) hari Khamis. Must prepare a bit. Pray for me yea reders. Thank You.


Ni mihun goreng masakan mama.

3 suka menconteng =):

Eyriqazz on December 21, 2009 at 10:27 AM said...

Slamat kembali belajar n good luck with ur study..Ish2,mi hun u buat i laparje,dahla tak bfast ni..Huhu..

P/s :lagi senang nak komen kalau disablekan comment moderation

http://eyriqazz.blogspot.com/2009/12/mister-potato-fiesta-2009.html

zella on December 22, 2009 at 9:02 AM said...

hurm... time study dulu pn slalu rindu masakan ibu hehe

Aisyah Rahim on December 22, 2009 at 10:55 PM said...

Eyriqazz : Thanks Eyriqazz, jomlah makan, Haa, jgn lupa breakfast yea lain kali... Ermmm, biar saya fikirkan dulu nak disablekan comment moderation ke tak. By the way, thanks yea for your suggestion.

zella : Betul. Bila jauh sangat rindukan masakan mak kita kan?Masak apapun semuanya sedap untuk dimkan. =]

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare