The Changes

By Aisyah Rahim at Monday, January 17, 2011 1 suka menconteng =)
Hai. Its been a long time to me to not open this blog. Pagi ni rasa macam nak update pulak. Bukan nak update apa pun actually. Saja sebab rindu blog yang selalu ditinggalkan ni.

Saya baru perasan something. Its about my behavior and feelings. Dulu kan, saya selalu mudah terasa dengan orang which is not good. But now, I can handle those not good feeling which are happened spontaneously.

Tapi disebabkan benda ni jugaklah something was happened. Saya tak nak semua tu terjadi pun. I didn't meab to that. Sebenarnya ni tengah buat assignment marketing. This week ada test finance. Susahla macam ni nak buat calculation bagai. Tak pandai nak relate into those business things. Benci la. Tak suka.

Cepatlah masa berlalu. Tak sabar rasanya nak habiskan study ni. Tapi kan, malam ni saya sedang merindui someone tu di tengah-tengah malam ni. Tak sabarnya nak berjumpa. Tapi entah bila. But tak nak terlalu menharap. Okaylah, nak sambung buat finance.

Tata.

Tak suka tak suka

By Aisyah Rahim at Monday, January 10, 2011 0 suka menconteng =)
Hai readers, lama sangat tak update. Rindu dekat blog ni. Hihi macam rindu dekat someone pulak. Tapi memang rindu pun dekat someone tu. Tak sabar nak jumpa dia. Ish. Tak nak lah macam ni. Ok, jom dengar cerita pendek saya ni.

Lately' I was quite busy sampai tak sempat nak update. Bukan sengaja ye. Nak visit blog orang lain pun tak ada masa sekarang. Tapi Insyaallah tak lama lagi akan ada masa nak update blog kot. Nanti saya visit blog korang balik ye. Sorry tau. Hope you all understand me. Doakan yang terbaik buat saya ye. Hopefully, everything gonna be fine as I wish.

Serabutlah. Serabut sangat dengan keadaan sekarang. Banyak benda nak fikir. Macam dah kena apply apa yang saya belajar in my own life now. Need to decide which one is better for me. Stress sangat. Minta sangat dipermudahkan urusan ini. Haha. Macam belajar dalam class untuk decision making. All is about management.

One more thing yang paling saya happy. Guess what? Haha. Tak payah guess la. Sekarang ramai orang puji I dah kurus. Tapi saya tak puas hati sebab rasa badan still 'comel' lagi. Tak nak. Nak kurus. Hakhak. Sampai tinggal tulang. Boleh? Entahlah, biarlah sampai kurus mana pun tak kisah. Tapi it takes a lot of time ok. Penat sangat. Tapi I need to struggle on it. Aja aja fighting. Hiks. =p

Ni dah tinggal hujun-hujung semester 1. After this, a new life are waiting for me. Takutlah. Boleh ke saya nak menghadapi semua tu? Ish takutlah. Tapi I have to face that. Redha jela. Tapi itu jugak yang saya nak. Nak sangat. =)

Nanti, if dah betul-betul confirm saya story ok. Now, rakan-rakan terdekat je yang tahu. Malu nak cerita dekat orang sebab nak tunggu pasti dulu. Apapun I need your support. my readers. Thanks

Love you all much much! >.<
 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare