Redang Part 1

By Aisyah Rahim at Wednesday, July 06, 2011
Hari : Jumaat
Tarikh : 1 Julai 2011
Masa : 8.00 pagi
Tempat : Dalam kereta on the way ke tempat kerja

Yeay hari ni hari jumaat da. Can't wait to go to Redang island. Pukul 8 lebih malam ni aleya akan ambil saya & ayu dekat menara TM. Parking dekat menara jugak. Rasa sangat excited.


At TM TTDI, sangat excited untuk ke Redang..
Picture credit to Wiilly

**********************************************************************************

Hari : Jumaat
Tarikh : 1 Julai 2011
Masa : Malam
Tempat : Dalam bus on the way ke Terengganu

Bunyi2 pantai je asyik dekat telinga saya. Hihi. Dah naik bus dalam pukul 10 lebih macam tu saya terus mengantuk. Saya tidur dalam bus dan sedar2 dekat RnR Temerloh kot. Lepak2 jap then naik bus dan saya tidur lagi dalam bus. Mengantuk sangat. Huhu. Dalam pukul 5 lebih pagi kot sampai dekat jeti Merang. Tak berapa ingat, tapi around that time la. Breakfast dekat jeti Merang jugak then tunggu bot nak ke Redang.

After breakfast lepak-lepak kejap before naik bot. Dah ready naik boat, 1 jam jugak dalam bot. Pening okay. Saya tahan je nak muntah dan saya sedar rupa2nya saya ni ada mabuk laut. Dulu tak macam ni pun saya rasa. Hihi
Dalam bus dengan kakak

Muka tahan muntah

Aleya marah saya asyik sebut nak muntah.. Hihi

3 sekawan

On the boat

Yeay dah nak sampai dah. Tak tahan dah nak muntah dan pening2.

Yeay dah sampai dah!!

To be continued........

2 suka menconteng =):

Akulah Pak Lan on July 6, 2011 at 11:37 AM said...

Pak lan tk pernah sampai lagi redang island

Aisyah Rahim on July 6, 2011 at 11:43 AM said...

Apap lagi, pergilah. Best sangat.. hihi

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare