The feeling

By Aisyah Rahim at Sunday, July 24, 2011
Assalam,

Dah lama tak mengupdatekan blog yang tak cantik ni. Huhu. Aku tak tahu nak story apa, nnanti nak update pasal redang lagi. Tengoklah bila rajin/

Actually ada benda aku nak luahkan kat sini. Kat truly lovely diary aku ni. Dia je yang faham perasaan aku tanpa banyak songeh. Haha. Aku tak suka rasa macam ni. Benci jugakla rasa macam ni. Sesak nafas sangat bila rasa macam ni. Memang dah lama tak rasa macam ni. Aku akan cuba jauhkan rasa ini sebab aku tak nak ada orang yang terluka sebab aku, walaupun kadang-kadang hati ni boleh sakit. Tapi bila benda tu baru je nak menjadi lagi senang kot nak hilangkan dari bertahun-tahun kau simpan kan. Bila dah banyak kali rasa, sedikit immune, so aku cuba kuatkan semangat lah.

Actually dah banyak hari aku ulang alik ke HKL. Penat tak penat sangatla kan. Baru aku rasa aku ni seorang kakak. Even aku ni anak sulung tapi perangai macam anak last. Serius sekarang dah rasa sedikit bertanggungjawab. Hihi. Rasa macam bangga jadi kakak yang bertanggungjawab.

Tu je kot nak update, tak tahu nak update apa lagi buat masa ni.


  

1 suka menconteng =):

aleya on July 24, 2011 at 4:36 PM said...

syabas kak aisyah heeeeee :D

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare