Kesian kesayangan saya

By Aisyah Rahim at Tuesday, June 28, 2011
Semalam pergi kerja dengan kereta my housemate which is we are also an officemate. Okay balik kerja as usual if aku tak pergi kerja dengan kesayangan aku mesti balik and terus belek-belek dia.

Sampai-sampai je kat rumah semalam around 6++pm semalam, aku checkla kesayangan, sekali hatiku rasa sangat terbakar. Ada la pulak kesan calar yang sangat banyak okay. Nangis aku masa tu. Baru aku tahu perasaan sayang kereta tu macam mana. I know the feeling and it really hurts okay. Bengang je aku time tu. Macam nak campak je nak mengamuk.

Start hari ni, aku akan drive kereta untuk ke office. Tak nak benda sama berulang. Kalau semuanya terjadi sebab aku takpelah jugak. Ni tak, bukan sebab aku langsung kot. Tak pasal-pasal nak kena fikir nak polish ke wax lah apa kebenda yang aku pun tak berapa tahu. Sekarang baru tahu peranan seorang lelaki. Memang aku perlukan lelaki dalam hidup jugaklah. Haha. SIOTT je.

Okaylah, Nak sambung buat kerja. Nak release tension je ni.


3 suka menconteng =):

Akulah Pak Lan on June 28, 2011 at 11:10 AM said...

bawak pergi kedai polish kereta dulu..
try tanya..kalau sratch x dalam wax 2 3 layer ta ok.
kalau dalam sket..bleh try polish...
kalu teruk sgt..cat bahagian yang calar sudah..

pak lan bukan tak sayang kereta...tp i love my friend most..at the end..it just non living thing that called A CAR. :) dont be sad2 kay..

Aisyah Rahim on June 28, 2011 at 11:17 AM said...

tp sy ni tak tahu menahu... huwaaaa...

Akulah Pak Lan on June 28, 2011 at 3:22 PM said...

Kalu calar kat atas selalunya kucing..tapi kalau kalau kat tepi selalunya disebabkan manusia yang dengki..

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare