Redang part 2

By Aisyah Rahim at Thursday, July 07, 2011
Lepas dah turun bot, kitorang pun cari tempat untuk lepak2 before check in chalet. We all sampai dekat Redang around 9++ am. Check in start pukul 10 am if am not mistaken lah. Dah bosan-bosan lepak kat situ, me and Ayu pergi cari port best untuk lepak sambil santai-santai. Hehe. But before cari port best nak santai, kitorang tukar lah baju dulu. Takkan nak pakai cantik-cantik kot nak lepak2 kan. Memang best lah tempat kitorang lepak ni. Tak ramai orang sangat. Sangat best, landing atas buaian yang ada di sekitar situ. Heaven okay.

Jalan2 dekat dengan chalet

Nyanyi tau sambil baca :"Di tepi pantai yang indahhhhh..."

Buat2 baring atas benda alah ni.


Bestnya baring2 dalam ni.

Bestnya duduk lepak2 kat sini. Tak nak balik..

Menggedik dengan Ayu.

Sambil baring2 sambil cuci mata. Haha

Sampai sini je dulu ye. Hihi. Kalau rajin, saya update lagi.

To be continued.................

2 suka menconteng =):

Billy on July 8, 2011 at 9:33 AM said...

so kecik lah gambar last skali tu... x nampak pape pun...

~~kimz~~ on July 19, 2011 at 2:16 PM said...

goggle la.. not google..hehehehehe... bestnya berjalan2...

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare