Its complicated now

By Aisyah Rahim at Friday, May 06, 2011
Parah ni, memang dah parah ni. Makin lama makin teruk kalau macam ni. Kalau aku tinggalkan macam tu je, habislah. So, better move on je aku rasa. But it is really hard lah. Aku cuma risau yang semua ni sementara je. Aku harap sangat Tuhan sentiasa melindungi aku dari benda-benda yang tak elok. Aku tak nak menyesal nanti. Takut sangat kalau benda yang dah lepas tu berulang kembali sebabnya sejarah mungkin boleh berulang kembali. Cukuplah sejarah tu menjadi sejarah dan kekal sebagai sejarah dalam hidup aku.

Tapi aku perlukan sesuatu untuk merealisasikan apa yang aku inginkan tu. Susah kalau buat tanpa apa-apa bantuan. Aku just perlu kuatkan semangat je. Tap tulah, nak kuatkan semangat tu macam susah sikitlah. Kena ada orang yang bagi sokongan moral dekat aku. Huhu.

Tadi masa dekat office, kak yuzi dapat sejambak bunga from her husband. But u know what? I feel something deep in my heart. Its really touching okay. Aku pun nak jugak macam tu. Haha. Tapi teringin jelah kan. Dulu pernah dapat sejambak tapi dah lama dah and its nothing now.

Semalam keluar dengan one of my best bestfriend. Kite saja mula-mula ingat nak lepak je. But we suddenly  just went to the counter ticket and queue there to buy any movie ticket. But he decide to watch Fast5. Mula-mula aku macam tak minat gila kot movie tu. Serius aku macam WTH nak tengok that movie. Sebab aku tak suka sangat action movie ni. Tapi bila dah tengok macam suka gila dekat Vin Diesel ni. Sumpah suka gila dengan his character.
Vin Diesel
Aku suka gaya dia yang bersahaja tapi dia sangat macho. Haha. Cara dia buat something dalam Fast5 tu buat aku terpikat. Aku rasa whatever yang dia buat tu sangat cute. Sebab tulah bila aku dah suka something or someone tu aku memang betul-betul suka. Bila dah suka mulalah susah nak lupakan benda tu. Sebab tu aku risau bila dah suka something tu aku akan risau gila ah sebab takut susah nak lupa. Huhu. Aku ada tengok-tengok zodiak tu, aku kan Libra. Dalam tu ada cakap yang orang Libra ni mudah suka akan sesuatu. Well, sama tau. I was like hmmmm that is true for me but for different people different character la kan.
Aku nak tengok dari awal la Fast and furious tu. Rasa macam best plak. Hehe. Tu la orang ada kata 'Tak kenal maka tak cinta'. Aku setuju sangat dengan statement tu.

Bilalah ada orang nak bagi aku flowersssss ni? Nak lah. Huhu.. Mengada-ngada lah aku ni. Haha.

Okaylah tak sabar nak pukul 5 ni. Nak chowwwww dulu. hihi


  

3 suka menconteng =):

OreO HitaM on May 7, 2011 at 9:55 AM said...

Hidup ini satu perjalanan...
Kita bermula dengan merangkak.
Kemudian kita berjalan dan berlari.
Antara kita berjalan dan berlari,
KIta mungkin akan terjatuh dan terluka.
Ini kerana kita tak pernah belajar untuk jatuh.
Namun luka itu akan sembuh dengan perlahan2.
Selepas itu kita kena bangun untuk
berjalan dan kemudian berlari semula.
Kita tak tahu apa yg menanti kita dihadapan.
kita mungkin akan terjatuh lagi, tapi bukan dengan cara yang sama.
Tapi jangan kita berhenti dari berjalan dan berlari.
Kerana hidup ini sebuah perjalanan.

Aisyah Rahim on May 26, 2011 at 11:21 AM said...

hai en oreo.. haha

~~kimz~~ on July 19, 2011 at 2:22 PM said...

bila da mungkiri janji berdosa je la hukumnya.. huhuhu.. chilll!!!

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare