Apa korang rasa bila orang mungkir janji?

By Aisyah Rahim at Tuesday, May 31, 2011
Ni entry hari Selasa. Lambat post.. Hehe


Saya? Apa saya rasa? Hmm.. Terkilan kot. Terkilan sangat-sangat. Korang pulak apa yang korang rasa? Kot-kotlah korang nak share sama ke.. For me, I tak kisah pun if orang tu nak mungkir janji awal-awal ke siang-siang ke. Tapi if dah rasa-rasa nak mungkir janji tu bagitahu lah awal-awal kata tak jadi ke apa ke. Serius aku tak kisah kalau apa yang kau janji tu tak dapat dilaksanakan but please tell me earlier okay. Thats all.

Hari ni saya tak sihat sangat. Flu sepanjang hari. Adoi memang tak larat dan tak ada mood gila. Buat kerja pun macam tak nak je. Huhu. Hopefully tomorrow everything gonna be okay. Saya tak larat nak macam ni untuk esok lagi. Huwaaaaaa. =(

Haha. rasa dah out of topic dah kot ni. Just update sebab saya sangat terasa je dengan orang yang macam mungkir janji.

Okaylah, thats all for today.

Bye

1 suka menconteng =):

~~kimz~~ on July 19, 2011 at 2:20 PM said...

alamak xde bekas nak muntah.. weeekkkk :)... hehehehe.. nice pictures....

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare