Kenangan lalu kembali

By Aisyah Rahim at Monday, April 25, 2011
Semalam aku buka external hard disk. Saja godek-godek semua folder. Banyak sangat kenangan yang ada dalam hard disk ni. Mostly pictures la yang banyak dalam hard disk ni. Sedih gila bila tengok. Rasa macam nak patah balik zaman dulu-dulu Cuma taknak “cute” macam dulu je. Hehe. “Cute” here meaning gemuk sikitlah. Tak nak macam tu. Nak kurus gila + slim je. So, here the pictures. Sikit jelah nak share with you guys. Hehe. Tapi just ignore ke”cute”an aku tu ok. Jangan nak mengada kata aku gemuk. Sekeh kang.
Tu je nak share. Korang pernah tak sampai satu masa teringat zaman dulu-dulu? Aku selalu sangat macam tu. Kadang-kadang tu boleh menangis. Aku ni jenis emo sikit. Hihi.

First year

Rasanya second year

Pun second year


Third year

Tak ingat bila

First year

Final year

First year lagi

Final year jugak kot
Okaylah, just nak cakap malas gila nak pergi kerja esok. The whole week ni jiran-jiran kat depan meja saya tak ada. Sorang cuti coz nak exam, sorang lagi pergi travel ke Phuket. Haha. Willy you owe me a souvenir coz you leave me alone till Thursday. Kak Yuzi pula asyik tak sihat sebab Keisha. Hehe. Kesian dia. So, saya lagi kesian sebab akan keseorangan. So, bila sorang-sorang nanti saya akan berjalan-jalan ke tempat orang. Bosan lah tempat saya tak ada orang. Jom bekerja!

2 suka menconteng =):

vampire's lovex on May 26, 2011 at 4:47 AM said...

tak suka main sudoku !! baru nak jawab,dah ngantuk..hoho..suka wordsearch je..mata ai kan cepat pikap..haha *perasan. ;p

Aisyah Rahim on May 26, 2011 at 11:23 AM said...

main la... best woh... dulu pun xsuka jugak main sudoku tengok orang main nampak macam susah je..

one day try main yg easy tu baru rasa best... haha

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare