By Aisyah Rahim at Tuesday, April 26, 2011
Sekarang ni if ada masa terluang aku akan bermain Sudoku and WordSearch. Dulu aku langsung tak pandai main Sudoku. Baru je mula berjinak dengan Sudoku ni. Start dengan pinjam buku Sudoku dari Munir (opismate). Tapi try main yang easy level je dulu then try yg hard sikit, tapi biasalah macam kura-kura. 
Sudoku & WordSearch
Photo by Me
So, bila dah lama sikit aku beli buku sendiri. Tapi ada word search. Best jugak sebab boleh hilangkan bosan yang ada ni. Hehe. So, kalau korang bosan pergi kedai buku then find the Sudoku and try. Serius rasa best dan mencabar. Tapi bila dapat solve kan kau akan rasa puas gila lah. Bukan senang kot nak finish the game. Hiks.
Apa tunggu lagi, pi la kedai buku berhampiran dan belilah buku Sudoku. Eceh promote pulak. At least otak korang ada juga berkerja kan dari duduk saja tanpa buat apa-apa. Otak pun kena fikir jugak takkan nak senang je. Hehe.


2 suka menconteng =):

vampire's lovex on May 26, 2011 at 4:45 AM said...

apa yg terlintas kat fikiran tu,cakap je..pastu bila dah cakap,bru pikir balik..hihihi sebab kalau x cakap,mesti amik masa yg lama nak pikir2,bru cakap..kan?

so bila dah cakap,boleh tukar2..hihi tapi jd x tetap pndirian la pulek..

Aisyah Rahim on May 26, 2011 at 11:23 AM said...

tula... dok praktis jadik penetap pendirian jugak ni...

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare