The memory

By Aisyah Rahim at Wednesday, September 01, 2010
Tadi masa keluar dengan my mom beli sedikit barang dapur kan ternampak Pringles yang ni. Yang flavour Sour cream & onion ni.


Bila tengok Pringles yang lain tak ada perasaan pun. Tapi bila tengok yang ini, feeling habis la. Saya beli tapi bila nak makan tak berapa nak lalu. Macam tak sampai hati. Takut bila makan habis nanti kenangan Pringles pun hilang. Eh tapi better kenangan tu hilang kan. Tak nak ingat. Apa lagi, jom makan Pringles kejap.

Mode : Hujan lebat bak kata atuk Siti Syuhada dalam cerita Epilog Syurga Cinta. Tapi kalau hujan lebat malam ni, esok cuaca mesti cerah elok kan. Insyaallah.

2 suka menconteng =):

nizam omar on September 3, 2010 at 4:00 PM said...

aduhai..time posa ni..pantang tengok makanan.semua sedap belaka..mintak sikit

Aisyah Rahim on September 3, 2010 at 10:15 PM said...

huhu..tahu xpe.blm pise nila dugaan kuat.. =)

Selamat berpuasa

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare