Cucur bawang Aesha

By Aisyah Rahim at Friday, September 24, 2010
Hari ni sok sek lagi. Sangat teruk okay. Huwaaaaa. Tak larat lah hari ni. So rest je. Bila sok sek ni moody je memanjang. So, bila malam saya teringin nak makan cucur panas-panas. Carik bahan-bahan kat dapur. Yang jumpa hanya tepung, bawang dan daun bawang. Apalagi, jadiklah cucur bawang. Kira jadiklah tu. Tambah-tambah time hujan macam ni. Pergh mantop lah! Jom kita layan perut.

Cucur bawang Aesha
 Teringin tak? Teringin tak? Haha. Pergilah buat sendirik. Kalau nak aku buat meh datang rumah meh. Jemput makan ye. @______@

Malam ni tidur 2 orang je dekat rumah. Sunyi sepi je. Dah lah menakutkan je. Nanti malam-malam kalau terjaga dari tidur sebab takut nak pergi mana? Salu join tidur dengan mama dengan abah if takut bila malam. Huwaaa. Eh jangan ketawa, ni habit ku dari kecik. Tak ramai yang tahu. Mama dengan abah tak tidur rumah kot malam ni. Diorang ada kursus di luar. Ni baru satu hari je diorang tak ada kat rumah. Macam mana bila diorang nak pergi haji nanti? Tak suka sunyi-sunyi. T_T

Layan perasaan sorang-sorang lagi bagus.

2 suka menconteng =):

awek cung on September 25, 2010 at 4:20 AM said...

heheehe. tanda suruh kawen cepat tu

Aisyah Rahim on September 25, 2010 at 1:28 PM said...

haha. xada calon lagi. so enjoy dulu lah! =p

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare