Slurrpppp

By Aisyah Rahim at Wednesday, July 07, 2010
Hai fren..

Actually saya baru aje balik rumah. Tadi keluar dengan my parents pergi tempah baju for my konvo. Tak tahulah sempat siap ke tak. If tak sempat, pakai baju ready made ajela takpun pakai je baju yang ada. Haha.

Seronok keluar tadi. Lepas tempah baju, we all pergi Aloq Staq teman my dad ke kedai komputer untuk tengok barang dia. Then kitorang pergi Star Parade kot (entah petul ke tak, ke nama dia Pacific). Haha. Layaaaaannn~
Shopping sikit-sikit. Happy! Suka sangat sebab dapat beli something. Hehe.

Okay, actually tak rancang pun nak shopping tu. Terpergi aje kat situ and terbeli. Tu je. Serius. =)
Lepas tu terus pergi masjid dekat dengan tempat yang saya nak ajak parents dinner. After solat, we all terus pergi makan kat sana. Basically I mengidam Vanilla blended kat kopitiam tu. Sebab tu ajak my parents pergi sana. Thanks Mama and Abah. Love you all. Mmmmuaaahhh~ We had a great dinner there. Tu je. Tengok, pergi mana-mana pun saya je yang ikut. Sebab tulah saya ni anak kesayangan. Haha. Perasan. Saya sayang mama dan abah saya. Cuma, saya tak pandai nak tunjukkan kat diorang yang saya sayangkan diorang. Kesian saya kan. T_T

Okaylah, apa-apapun kita kena hargailah masa-masa yang ada dengan ibu bapa kita. Saya nak jadi anak yang baik. Tu je. Saya nak berbakti juga pada mak ayah saya sebab diorang aje yang saya ada selain adik-beradik yang lain.

Bila sedih aje, saya akan duduk dengan mak dan ayah saya supaya hilang sedih saya.

Sekian.

XOXO =)

2 suka menconteng =):

aleya on July 8, 2010 at 8:05 AM said...

"Bila sedih aje, saya akan duduk dengan mak dan ayah saya supaya hilang sedih saya." .....

Bila gembira???duduk dgn mak dan ayah tak???:P

Aisyah Rahim on July 8, 2010 at 8:14 AM said...

Mestilah bila gembira pun duduk dengan mak ayah jugak... Tapi bila sedih rasa selesa bila dengan mak ayah saya. Huhu...

Yang pastinya setiap masa pun nak dengan mak ayah. =)

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare