That new thing

By Aisyah Rahim at Sunday, July 04, 2010
Hello =)

Hai. Ingat lagi yang saya kata nak cerita pasal benda baru yang saya cerita pada previous entry? Kalau koang tak ingat click sini.

Haa ni actually one idea from a friend of mine la. Sebab dia cakap bila dia sedih dia akan tulis apa yang dia rasa masa tu dalam satu buku. Something like that la. Itu yang saya faham. Saya ni kadang-kadang orang cerita kot lain saya faham kot lain. So abaikan jela yang tu. Tapi idea dia lebih kurang macam ni lah.

Bila saya fikir-fikir balik bagus jugak kan buat macam ni. So saya dah suruh my mom belikan satu buku kecil je sebab senang nak simpan. For starting hobi baru ni saya guna buku biasa-biasa je. Tapi bila buku ni habis nanti saya akan beli yang baru dan nak buat secantik yang boleh. But mind you that this book is not a diary okay. Saya tak nak tulis diary sebab saya ada satu pengalaman buruk pasal diary. Okay, nanti saya cerita bila free nanti. Sakit hati bila terkenangkan pasal diary tu.

Dalam buku ni saya akan tulis perasaan saya. Mostly yang sedih dan geram lah. Yang happy tak rasa nak tulis lagi. Hihi. Thanks kepada orang yang bagi idea ni if dia baca lah entry ni. Hehe.

Okay ni jela cerita pasal benda baru tu.

Sekian jumpa lagi.

XOXO =)

0 suka menconteng =):

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare