Bersungguh dan makin bersungguh

By Aisyah Rahim at Monday, July 05, 2010
Hi peep!

Makin lama saya suka nk update blog ni. Macam ada satu aura yang kata kat saya cepatlah update blog ni. Hihi. Mengada-ngada kan?

Actually I just nak share dengan you all je yang I tengah berusaha bersungguh-sunguh untuk diet dan jadi kurus. Entahla tiba-tiba semagat tu datang. So, saya akan makan makanan berkhasiat jela. Saya nak jadi cantik-cantik untuk kepuasan diri sendiri.

Tak salah kan nak memuaskan hati diri sendiri?So, lepas apa yang jadi pada diri saya ni saya akan lebih menghargai diri sendiri. Saya sayang diri saya!

Okaylah if diet saya ni menjadi I will let you all guys know ya. Don't worry~

P/s : I remembered 'Diet untuk syg' =(

Sekian jumpa lagi.

XOXO =)

2 suka menconteng =):

Noor Haniza Abu Bakar on July 5, 2010 at 9:39 AM said...

i support u!!!

Aisyah Rahim on July 5, 2010 at 6:14 PM said...

Thanks my dear Niza.... =)
Love you so muchoooo

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare