Purplelicious

By Aisyah Rahim at Friday, January 22, 2010
Wah purple! Menarik kan? Bagi saya menariklah. Saya ni suka sangat warna purple. Ya itu warna kesukaan saya, my fav colou. Tak payah nak ulang lagi.

Saja nak change layout sebab dah bosan. Tadi tiba-tiba terjumpa yang warna purple. Terus sangat nak tukar. Rasa macam azam baru aje.

Okay sebenarnya saya tengah sedih ni. Emosi saya sekarang ni tak berapa stable la. Itu aje nak cakap. Rasa macam nak update blog ni. Banyak benda saya nak story kat semua. Tunggu lah sampai saya punya mood sampai ok.

Thats all. 

4 suka menconteng =):

yusraliyana on January 23, 2010 at 12:23 AM said...

ecah... cantik~ huhu

Aisyah Rahim on February 9, 2010 at 12:12 AM said...

hehe.. thanks ayus..
i like purple~

Anonymous said...

Ya, mungkin kerana itu

Aisyah Rahim on February 22, 2010 at 2:00 PM said...

Kerana apa Anonymous?

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare