Unplanned to Genting

By Aisyah Rahim at Friday, June 24, 2011
Hello & Happy Friday.

Rasa macam lama tak mengupdate blog saya yang sepertinya dah bersawang ni. Tapi bukan 'macam lama' tak update, 'memang lama' pun tak update. Lately busy sikit. Buat-buat busy ke betulbetulbusy ke just aku yang tahu. Haha. Sakit hati kan. Tak tak. Actually memang betul pun busy. Hari tu asyik balik rumah pukul 7 lebih. Penaaaaaaaaaaattt sangat.

Aku tak ingat dah bila kejadian ni berlaku tapi nak kata lama ke baru ke pun not very sure la. So, masa kejadian tu, yang terlibat dalam kejadian ni are me, Ayu and Munet. Semuanya 'tanpa dirancang, tapi seperti dirancang'. Hehe. Aku suka semua ni. Hihi. Aku suka berjalan-jalan seprti ini. So, malas nak story panjang lebar. Just layan the pictures. Kesian Munet coz jadik our (me & Ayu) photogrpher. Hehe. Thanks to Abang Munet. Nanti kau dah kawen, siapalah nak jaga kitorang lagi. Huhu.


On the way to Genting

Budak gedix

Bajet model
Kitorang tido dalam kereta je kot. Haha. Entah pape je. Lepas bangun terus jalan-jalan sekitar Genting. Masa tu jalan-jalan je. Hihi. Tak main game kat sana pun.

Adik beradik angkat. Hehe

Model lagi

Fees

Cover tapi tak jadik

Berlakon

Bagi peluang kat Munet

Breakfast pagi lepas bangun tido.

Setelah berulang kali naik turun escalator

Perasan nak jadi Super hero
Setelah penat-penat berjalan, we all turun dari Genting. On the way turun tu, Munet tanya ada apa dekat Gohtong Jaya sebab masa turun tu nampak signboard Gohtong Jaya. So, aku & Ayu pun cakap jom lah pergi sana tengok ada apa. Aku ingat tak ada apa pun. Tiba-tiba nampak strawberry farm, so ronda-ronda sana kejap. Best kan semuanya 'tanpa dirancang'. Hehe




Muka budak-budak gembira

At strawberry farm

Dapat berlakon makan berry je la..
Dah habis. Jom balik. Sampai rumah around 6 pm kot. Lepas hantar Munet dekat SK, aku & Ayu tersangkut jem. Hadoi. Thats whylah lambat sampai rumah. Lepas tu terus rushing sebab ada hal yang perlu disetelkan.

Till the next update. Hihi. Next trip Insyallah. Nanti I story ye if ada.

Tata

3 suka menconteng =):

Akulah Pak Lan on June 24, 2011 at 4:35 PM said...

Demm!! jeles!!

Aisyah Rahim on June 24, 2011 at 4:48 PM said...

Haha. Jgn jeles, lepas ni sy ade trip lg..

aleya on June 27, 2011 at 11:41 AM said...

eeeeeeee dhsatnye....bahaya klo blk lewat ni..nasib de teman...klo sorang2..ade masuk paper hmetro bsoknye...mangsa terjun dr tingkt 32 menara tm hohoh

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare