Terbaik lah! Hehe

By Aisyah Rahim at Monday, June 27, 2011
Okay, hari Jumaat last week adalah hari yang paling best sekali sebab dapat exercise secara tak sengaja. Terbaeklah.

Tepat jam 5 petang adalah waktu tamat office hour. So, saya adalah seorang pemalas dan takut untuk menempuh jammed di luar sana, jadi saya pun tunggulah di office dulu sehingga berasa yakin untuk menempuh jalan yang dah kurang jammed. Hihi. Okaylah, dalam pukul 6.++ pm tu bangun dari kerusi empukku di office dan menuju ke pintu keluar. Tiba-tiba rasa nak bergosip pula, maka singgahlah saya di tempat seorang member di office yang kebetulan duduknya berhampiran dengan pintu keluar. Borak punya borak sampai malas nak balik. Biasalah girls story. Saya sangat suka bergosip tau. Masa tengah-tengah gosip tu suddenly black out ok. Ingatkan nothing happened, so continue gossiping. Tiba-tiba alarm bunyi. Aku dah macam neves, okay bukan 'macam' la but 'memang' neves dah sebab first time rasa macam tu. Before this just fire drill je kot, so tak rasa lah takut sangat. Hihi.

Lepas alarm bunyi tu aku pun siap lah nak balik sebab dah macam takut kan. So, keluar lah pergi ke lift, lift pula tak boleh guna then ada something turun dari bumbung tu. Aku lagi lah neves. Terus lari masuk office, haha sumpah funny at that time. Nasib tak ramai orang.


Dalam tu ada lift

Tak lama lepas tu terus decide nak turun guna tangga sebab ada annoucement mengatakan yang kejadian ni mungkin mengambil masa yang agak lama. Haih. Gelap kot tangga tu. Aku dah lah penakut. So, kugagahi jua. Haha jiwang jap.

Kau bayangkanlah turun dari level 32 sampai ground floor. Terbaeklah. Macam apa je sebab tak pernah exercise. Hehe. Menggigil dowh kaki aku. Parking kereta pula dekat level -4. Lagi 4 3 tingkat kena turun tangga. Sampai-sampai dekat kereta terus rest macam tak pernah rest. Penaaaaaaaaaaaaaaaatt sangat. Huhu. Lepas 30 min teus drive balik.

Fuhh lega dapat rest..


2 suka menconteng =):

Saya Budak Baik on June 27, 2011 at 7:30 PM said...

konpem berat awak dh berkurangan sebangak 4 kilo

vampire's lovex on June 28, 2011 at 7:20 AM said...

pandang ke depan =) fighting !!

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare