Suka suki

By Aisyah Rahim at Thursday, February 24, 2011
Dear Sayang,
Ni tengah bosan-bosan dekat opis terus rasa macam nak update. Tadi dah setle dah kerja yang nak kena buat tu. Mula-mula dapat kerja tu macam blurrrr gila then tanya-tanya orang pastu dapat la buat jugak. Huhu.. Tapi macam orang baru biasalah mana tahu sangat kan. Hopefully everything gonna be fine after this. Amin...

Sebelum ni saya rasa lain dari sekarang. from the view of my physicaly and emotianally and everything lah senang cite. Everything difference. Hurmm. Tak tahulah aku ni macam mana. Saja bosan-bosan just nak luahkan from deep in my heart. Aku tak nak ambil tahu pasal orang yang tak terlibat langsung dalam hidup aku. Rasa buang masa je. Rasa macam errkkk, perlu ke aku tahu semua tu. That is not my business ok. Aku muak dah dengan semua tu.

Next, aku ni mudah emotional. Memang mudah. Bila mood yang tak baik tu dah datang memang muka aku terus berubah jadi lain. Aku memang tak pandai sembunyikan muka yang tak sepatutnya tu. Bengong kan. Huhu.

Satu lagi the big problem yang aku tengah hadapi sekarang ni is diet. Bila dah kerja asyik nak makan je. Takutlah if gemuk macam mana. Takuuuutt.. Pagi makan, tengah hari makan, petang makan, malam pun makan lagi. Hadoi. Ni penyakit serius ni. Aku kena sedar dengan cepat ni. Huhu.

Masalah kedua pulak selalu sangat aku cakap orang tu orang ni muka sama dengan someone. Lagi teruk. Siap macam tak kisah dengan perasaan orang tu and orang ni. Huhu. Biarlah.

Aku nak tolong dia punya masalah. Kesian dia. Tapi aku kena pikir banyak kali sebabnya masalah dia ni boleh dikira besar jugaklah yang aku tak tahu sama ada betul ke tak. Serabutlah.

Okaylah. Tu je update di petang yang hujan lebat ni.

Bye sayang.
 

2 suka menconteng =):

kayna on February 24, 2011 at 10:53 PM said...

oittt syah!!rinduuu kt ko sgtt!!
weh..ko ni dh nk kawen ke???ngeheheh..lain macham je ak bce entry before2 ni hehehe

Aisyah Rahim on February 25, 2011 at 9:09 AM said...

Hai kayna....
rindu kayna jugakkkkk...
Lama seyh tak jumpa...
Haha.. If dah ada calon baru lah boleh kawen kayna...

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare