Random

By Aisyah Rahim at Tuesday, February 22, 2011
Hai... Salam semua. Sedar tak sedar dah bulanFebruari. Pejam celik pejam celik cepat je masa berlalu kan. Rasa macam laju sangat je. Tapi takpe, lagi cepat masa berlalu lagi bagus. Hehe. Cepatlah aku dapat jodoh. Yelah tu.

Sekarang ni dah start working life. Tapi baru je 3 hari masuk office. Still new lagi. Tak tahu nak buat apa. Everything yang diorang discuss pun aku macam blurrr. Entah apa-apa punya nama project entah. Tension je nak ingat. Adoi. Tetiba rasa macam boleh ke aku nak kerja ni.

Last week induction 2 days. Seronok sangat masa induction tu. Nak tahu kenapa? Haha. Adelah. Rahsia peribadi aku je. Well. Aku ni pemalu nak cerita yang sangat personal kat sini. =)

Tapi yang tak bestnya now everyday kena wake up early morning. Dulu boleh je bangun lewat pagi. Sekarang dah tak boleh. Tak shuke! Tak shuke! Hmmm..

Entahlah nak update apa lagi. Nanti ada topic aku update k. Ni online masa lunch break sebab tak tahu nak buat apa dah. hehe

Tata

2 suka menconteng =):

Azlan said...

Posting mana?

Aisyah Rahim on February 23, 2011 at 8:55 AM said...

Menara

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare