Bukan ku tak mahu

By Aisyah Rahim at Wednesday, October 20, 2010
Wah rasa macam dah lama tak masuk blog ni. Huhu. Bukan apa, hari tu memang tak sempat nak memandang blog ni sesangat. Banyak benda yang berlaku sampai tak sempat lah. Tapi nanti bila waktu dah mengizinkan saya will update ye fren. Lagipun sekarang ni saya agak serabut sedikit memikirkan masalah yang perlu diselesaikan. Masa dah tak cukup dah tapi banyak benda perlu dibereskan. Haih. Penat otak.
Doakan saya ye.

Thanks. Love you all. =p

1 suka menconteng =):

sweetshawl on November 2, 2010 at 4:20 PM said...

aisya....tumpang lalu..heeee
http://sweetshawlcollection.blogspot.com/

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare