Meeting my old friend

By Aisyah Rahim at Tuesday, February 16, 2010

Semalam saya kuar jumpa kawan lama. Seorang yang study sama tempat dengan saya sekarang dan seorang lagi memang lama tak jumpa. Kitorang keluar pergi makan saja. Dah petang pun masa tu. Kawan saya tu bawa makan kat tepi sungai. Nice view. I like! Hihi.

Keluar pun tak lama. Kitorang borak-borak dan menkutuk sesiapa yang terkena la. Hihi.





Haaa... Cantik kan view dia. Tapi masa kitorang pergi ni dia baru saja open. So dia tak serve banyak order sangat. Lain kali kalau nak pergi, waktu malam. Tapi must confirm first. Hehe.

Okayla. Nak buat kerja ni.

2 suka menconteng =):

Saya Budak Baik on April 29, 2011 at 4:32 PM said...

tmpat mkn nie bly nmpak dari highway kan???

Aisyah Rahim on May 4, 2011 at 11:48 AM said...

Aah.. Pernah pergi eh.. Hehe..

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare