Terkilan

By Aisyah Rahim at Tuesday, October 18, 2011
Assalamualaikum w.b.t,

Selamat pagi. Semalam saya adalah tidak pergi ke office sebab kononnya penat balik dari team building. Hehe. Tidur seharian. Someone told me that I am a champion of sleeper. Haha.

Okay, ni bukan nak story pasal team building. Ini post tak ada kena mengena dengan team building pun rasanya kot. Actually, saya sangat terasa hati dengan seseorang. Saya tak suka orang hipokrit. Speechless bila saya dapat tahu semua tu dan saya tak sangka dia macam yang saya pikirkan sekarang. Saya tak tahu apa patut saya buat. Tapi yang saya tahu saya akan berbuat seperti biasa walaupun hati ni sedikit terasa dengannya.

Okay dah.







1 suka menconteng =):

Akulah Pak Lan on October 18, 2011 at 1:22 PM said...

hanya kemaafan yang dapat mengubat hati yang luka.

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare