Kisah Hati

By Aisyah Rahim at Sunday, February 05, 2012
 Assalamualaikum w.b.t.,


Dah lama rasa macam tak update blog ni. Don't know what to update actually. Kadang-kadang rasa macam tak perlu je nak update. Huhu.Rasa macam nak delete je blog ni. Kali ni nak cerita kisah hati. Biarlah apa korang nak cakap, tapi ini yang aku rasa.

Lately saya macam tak sedap hati. Saya rasa mcam sesuatu yang buat saya terfikir tu buat saya rasa boleh jadi sesak nafas dan malas betul nak fikir. Tapi takkan lah tak nak fikir kan. Masa depan sendiri kot. Hmmmm.

Tapi saya rasa macam betul-betul kena fikir sekarang. Maybe patut buat macam tu ke tak patut buat macam tu biarlah macam follow the flow. Macam tak ready pun ada jugak. Dulu tergedik-gedik sangat. Bila fikir-fikir balik jadi takut. =(

Tak suka rasa macam ni. Sedih pun ada jugak. Tapi sampai bila, yang aku nak tak pernah bersungguh. Still macam dulu dan tak ada apa yang berubah. Patut ke tunggu dan berharap? Hati ni selalu sakit je tahan berbagai-bagai rasa yang tak pernah seronok. Berkali-kali bersuara tapi still lah macam tak ada yang berubah. Kadang-kadang tu sangat keliru dengan rasa yang dalam hati ni. Padahal dalam hati ni penuh dengan pengharapan dan janji yang diucapkan. Kalau betul sayang, please..................






2 suka menconteng =):

Anonymous said...

salam

keep on blogging. kalau jiwe tgh kacau, take a break. bila dah ok, re-blogging.

ok?

Akulah Pak Lan on February 8, 2012 at 7:54 AM said...

Permintaan anda untuk mendelete blog tidak akan di layan. Sila kerap update. Sekian

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare