The Changes

By Aisyah Rahim at Monday, January 17, 2011
Hai. Its been a long time to me to not open this blog. Pagi ni rasa macam nak update pulak. Bukan nak update apa pun actually. Saja sebab rindu blog yang selalu ditinggalkan ni.

Saya baru perasan something. Its about my behavior and feelings. Dulu kan, saya selalu mudah terasa dengan orang which is not good. But now, I can handle those not good feeling which are happened spontaneously.

Tapi disebabkan benda ni jugaklah something was happened. Saya tak nak semua tu terjadi pun. I didn't meab to that. Sebenarnya ni tengah buat assignment marketing. This week ada test finance. Susahla macam ni nak buat calculation bagai. Tak pandai nak relate into those business things. Benci la. Tak suka.

Cepatlah masa berlalu. Tak sabar rasanya nak habiskan study ni. Tapi kan, malam ni saya sedang merindui someone tu di tengah-tengah malam ni. Tak sabarnya nak berjumpa. Tapi entah bila. But tak nak terlalu menharap. Okaylah, nak sambung buat finance.

Tata.

1 suka menconteng =):

Burner & Smoother on February 21, 2011 at 5:24 PM said...

Lawati laman www.burnerandsmoother.blogspot.com jika anda ingin kurus dalam masa 2 minggu. Mendapat kelulusan Halal dan jaminan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Cubalah hari ini.

 

Aisya Rahim Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare